Mobila scener, Borås

Viktigt vid en tillställning är att ha en bra scen med egenskapen att göra det som ska presenteras synligt på bästa vis. På Allmusik i närheten av Borås erbjuder vi ett stort sortiment av mobila scenlösningar som är omfattande. Oberoende av om det är stort eller litet och om tanken är att det ska hållas inomhus eller utomhus.

Hos oss som leverantör erbjuds ett helhetsåtagande för varje individuell kund. Vår målsättning ligger i att erbjuda simpla uthyrningar som innehåller allt du som kund behöver som också gör ditt arbete lättare. Utefter det genomför vi på Allmusik varje hopsättning med egen eminent personal för att du som kund ska slippa lägga din tid och ekonomi på att leja obehörig personal.

Tack vare att våra mobila scener är enkla att bygga upp och riva behöver du inte hyra platsen där scenen står under lika lång tid som beräknats.

Detta möjliggör det att i förväg kunna lasta av delar av utrustningen i scenens förvaringsutrymme, vilket kan vara en värdefull del vid exempelvis turnéer. Samtliga av våra mobila scener som byggs upp är givetvis stabila och flexibla i både storlek och form.

Våra mobila scener finns i storlekarna:

6x4 m
6x6 m
6x8 m
10x7 m

Ytterligare information om respektive modell finner du på vår webbsida.

Ring Allmusik när du vill hyra mobila scener för event i Borås

Med gedigen erfarenhet och unik kompetens kan vi på Allmusik bistå med mobila scener som är tryggade, stabila och snygga. De har en makalös flexibilitet och är några av marknadens mest prisvärda med hög prestanda. Oavsett vilket syfte ärendet har så ser vi till att du förses med den rätta utrustningen.

Önskar du en universell scenuppsättning där kvalitet och kapacitet inte är något som behöver prioriteras är MTI mobila scener några som kan passa utmärkt. Hos oss hittar du kompletta scenlösningar, alltid till bra priser.

Du är hjärtligt välkommen att höra av dig till oss på Allmusik i närheten av Borås för vidare information och handledning angående vårt sortiment.

Lämna gärna ett meddelande!